Over Gino V

Uw feest moet toch een onvergetelijke ervaring zijn voor uw gasten?
Een succesvol bedrijf wil toch een even succesvol personeelsfeest?
De DJ zorgt er mee voor, door goede muziek te draaien,
dat uw evenement een gegarandeerd succes word.

10447532_10204302820063404_2621539644303296576_n

Een goede DJ is meer dan zomaar iemand die een reeks nummers afspeelt. Een goede DJ kent de details zoals goede geluidskwaliteit, de correcte belichting, opstelling en ervaring om het volk in beweging te krijgen…

Kies daarom voor Gino V Entertainment. U kan met een gerust hart mee van uw evenement genieten terwijl uw gasten compleet uit de bol kunnen gaan. Gino V Entertainment zorgt voor licht en geluid dat aangepast is aan uw evenement zoals trouw & tuinfeesten, fuiven, verjaardagsfeesten, alsook grotere evenementen en dit alles tegen een betaalbare prijs.

 

538141_434051893296354_2040570108_n

Biografie

Ik ben op 16 jarige leeftijd begonnen met draaien en mijn eerste DJ-ervaring deed ik op in het Jeugdhuis van Nijlen “JH Kroenkel”. Na een tijd ben ik gaan helpen bij Discobar SEC. Daar heb ik mijn ervaring met belichting opgedaan. Later mocht ik ook meedraaien als DJ. Daarna ben ik als freelance DJ gaan werken. Ik heb mijn eigen professionele muziek & licht installatie geschikt voor allerlei verschillende evenementen oa. feesten, fuiven, trouw, verjaardag, jubileum, etc.

 

2 Reacties

 1. Hardwig

  Ik heb een roaring 20’s thema feest gegeven waar Gino V de muziek verzorgde. Ik had een aparte aanvraag gedaan waarbij Gino tijdens de entree van de gasten muziek uit de jaren 1920 moest draaien. Na de entree kreeg Gino cart blanche.

  Gino heeft dit perfect gedaan, iedereen was laaiend enthousiast en heeft de hele avond gedanst. Topsfeer, topgeluid en super belichting. Een zeer tevreden klant en ik ga in de toekomst zeker nog gebruik maken van Gino zijn expertise!!!

  Reageren
 2. Torre

  Gino V. is op ons trouwfeest komen draaien en jongen was me dat een feestje! Niet alleen heeft hij zeer degelijk materiaal bij, hij verzorgt het muzikale gedeelte ook tot in de puntjes! Mijn maten weten al wie hun DJ gaat zijn als het hun beurt is!

  Hartelijk bedankt Gino!

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is using the Seo Wizard plugin created by http://seo.uk.net/
Visit Us On Facebook